Garantie & klachten

Bij Bankenboer.nl willen we een nieuwe bank voor iedereen betaalbaar maken. Om dit te kunnen doen moeten we de kosten zo laag mogelijk houden.

Eindeloos heen en weer sturen van banken kost enorm veel geld. Daarom vragen we je voor aankoop bij ons te komen proefzitten. Zo weten we samen of de bank van je keuze voor jou de juiste is. Banken die in onze showroom worden gekocht, zijn uitgesloten van herroepingsrecht. Dit wil zeggen dat je het product niet 14 dagen op zicht hebt en daarna de koop kan ontbinden.

Wij vinden het belangrijk dat je de bank voor aankoop kunt proefzitten, de stof te voelen en de voor jou juiste stof en kleur te kiezen. Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat je de juiste bank kiest. 

Wanneer we een bank naar wens laten maken bij de fabriek (maatwerk), kunnen we na het betalen van de aanbetaling de bestelling niet meer annuleren. Maak daarom altijd wel overwogen beslissingen.

Je nieuwe bank is in het begin iets harder dan naar verloop van tijd, dit is heel normaal. De zitkussens zijn gevuld met koudschuim, hieronder de eigenschappen van koudschuim:

  • Koudschuim is veerkrachtig en blijft dit ook met het verstrijken van de jaren.
  • Warmte of kou heeft géén invloed op koudschuim.
  • Koudschuim biedt dus onder alle omstandigheden veerkracht en steun.
  • Als je koudschuim indrukt en de druk weggehaald zal het terug komen in de oorspronkelijke vorm.
  • De kussens blijven dus goed in vorm.

Alle stoffen die we op onze banken gebruiken zijn van hoge kwaliteit, echter is er vrijwel geen enkele stof bestand tegen katten en honden die in de bank graven. 

We raden je aan om de bank te impregneren, voor slechts een paar tientjes breng je dan een beschermlaagje aan op de bank. Hierover kunnen we je in de showroom natuurlijk meer vertellen.

Hoe lang de nieuwe bank mee gaat is compleet afhankelijk van hoe je hem gebruikt. Wij gebruiken alleen kwaliteitsproducten om de banken mee te produceren. Wij geloven dat we een goed product voor een nette prijs leveren, kom bij ons proefzitten en beoordeel zelf 😉

Wanneer er klachten zijn over het door jou gekochte product zullen we hier natuurlijk zorgvuldig mee omgaan. We garanderen dat we altijd ons uiterste beste zullen doen om elke klant tevreden te maken. Dit natuurlijk altijd binnen de kaders van het redelijke.